Pyydä tarjous

Kuljetusliike Ville Silvasti oy:lle valtakunnallinen yrittäjäpalkinto

Erikoiskuljetusten huippuosaajalle Kuljetusliike Ville Silvasti Oy:lle on myönnetty Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto. Jyväskylässä päätoimipaikkaansa pitävä yritys palkittiin Suomen Yrittäjien liittokokouksessa 17. lokakuuta.

– Olemme tehneet tietoisen valinnan keskittyä vaativiin ja erityisesti tuulivoimalakuljetuksiin. Tällä hetkellä kuljetamme vuodessa noin ison ydinvoimalan verran uusiutuvaa energiaa, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Ville Silvasti kertoo.

Yritys on laajentunut rohkeasti Suomen rajojen ulkopuolelle. Ruotsin ja Saksan toimipisteet avattiin 2010-luvun taitteessa, ja vuonna 2017 tehdyn yrityskaupan ansiosta tanskalainen kilpailija siirtyi osaksi suomalaisyritystä. Samalla Kuljetusliike Ville Silvastin liikevaihto nousi merkittävästi ja oli viime vuonna jo lähes 80 miljoonaa euroa.

Kuljetusliikkeen toimialueena on tällä hetkellä koko Eurooppa ja Venäjä.

Avaimet käteen -palvelu edellyttää pikkutarkkaa suunnittelua

Kuljetusliike Ville Silvasti tarjoaa asiakkailleen vaativien kuljetusten koko logistiikan avaimet käteen -palveluna. Erikoiskuljetusten suuret mittasuhteet ja vaativat työmaat edellyttävät aina pikkutarkkaa suunnittelua.  

Viime vuonna yritys teki yli 7 000 yksittäistä erikoiskuljetusta.

– Meidän valttimme on, että pystymme tekemään isoja volyymeja huippusuorituksia onnistuneesti peräjälkeen, Silvasti summaa.

Yrittäjä jakaa menestyksestä kiitosta työntekijöilleen.

– Arvostan suunnattomasti Silvastin oma-aloitteisia ja ahkeria työntekijöitä. Tämä on sellaista hommaa, että moni asia ei ole etukäteen tarkasti tiedossa. Eteen tulee myös jatkuvasti tilanteita, joissa työntekijät joutuvat yksin päättämään suurenkin mittaluokan asioista, hän muistuttaa.

Yrittäjäpalkinto tuli Silvastille mieluisana yllätyksenä.

– Tämä on hieno tunnustus kaikesta yhdessä tekemästämme työstä. Yksi mies ei tätä itsekseen ole saanut aikaan, Silvasti kiittelee.

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto jaettiin 53. kerran

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on Suomen arvostetuin yrittäjille ja yrityksille myönnettävä tunnustus. Ensimmäiset palkinnot jaettiin vuonna 1968.

Palkintoraatiin kuuluvat Fennia, Suomen Yrittäjät, Suomalaisen Työn Liitto ja Yksityisyrittäjäin Säätiö.