Pyydä tarjous

Silvastin suurimpia hankkeita: Hästkullen valmistui tiiviillä yhteistyöllä

Keski-Ruotsiin kohoava Nysäter tulee valmistuessaan olemaan yksi Euroopan suurimmista tuulivoimapuistoista. Puisto rakennetaan kahdessa hankkeessa, joista ensimmäinen, Hästkullen, on juuri saatu päätökseen.

Silvasti vastasi hankkeessa kuljetusten lisäksi myös kuljetettavien kollien satamakäsittelyistä. Hästkullen on yksi Silvastin tähän asti suurimmista tuulivoimahankkeista ja kuljetusten määrässään se on poikkeuksellinen: 897 kuormaa. Sataman tavaravirtojen tehokas koordinointi oli siis ensiluokkaisen tärkeää, jotta kuljetusprosessi sujuisi saumattomasti. Ammattitaitoinen satamahenkilöstömme oli tässä luonnollisesti omassa elementissään.

Saumatonta oli myös yhteistyö asiakkaan kanssa ja avoin vuoropuhelu tarjosi kaikille osapuolille uutta opittavaa. Silvasti saikin erityiskiitosta huolellisesta kommunikoinnista ja joustavuudesta. Suuren kuljetusmäärän takia oli erityisen tärkeää pitää keskusteluyhteys auki laajasti myös muihin alueen toimijoihin.

– Tämän kokoluokan hankkeen toteuttamisessa kohdattiin monia sääolosuhteiden aiheuttamia haasteita pystytysaikataulussa. Silvasti teki tiivistä yhteistyötä hanketiimiemme kanssa varmistaakseen, että suunnitelmiin kohdistuneet vaikutukset pystyttiin hallitsemaan mahdollisten haittojen minimoimiseksi, kommentoi Ben Dowsett (Area Logistics Manager & Vice Chairman of the Nordex SEF Council) Nordex Acciona Windpowerilta.

Jos tiimimme ammattitaito ja sujuva yhteistyö muodostivat projektin selkärangan, oli mittava ja huippuluokkainen kalustomme toiminnan lihakset. Ja sitä lihastahan Silvastilta löytyy! Hyvällä koordinoinnilla varmistimme, että vaativimmatkin kuljetukset rullasivat tehokkaasti jopa haastavien talviolosuhteiden läpi. Poikkeuksellisen suuretkin tornilohkot löysivät tiensä turvallisesti satamasta työmaalle.

Silvastille vuosien varrella kertynyt asiantuntijuus ja osaaminen on tuonut meidät tunnetuksi luotettavana kumppanina tuulivoimaprojekteissa Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa. Olemme asiakkaillemme ykkösvalinta, sillä ammattitaitoinen työ alkaa heti lähtöruudusta, jatkuen myynnistä projektisuunnitteluun ja kehittämistyöhön, ja jäävuoren huippuna ovat sujuvat kuljetukset.

Tarjoamamme laatu ja ammattitaito tunnetaan Nordexilla, ja siksi yhteistyömme jatkuu Nysäterin kakkosvaiheessa!