Pyydä tarjous

Nicolai krathausista vuoden 2021 työharjoittelija

Nicolai Lyse Krathaus voitti vuoden 2021 työharjoittelija -palkinnon niin erikoiskuljetusten kuin kollegoidensa hyvästä huolehtimisesta.

Fjerritslevin toimistossa työskentelevällä Nicolai Krathausilla on laaja näkymä Silvastin erikoiskuljetuksiin ympäri Eurooppaa. Nicolai on äskettäin valmistunut, mutta jo nyt yksi Silvastin erikoiskuljetusten avainhenkilöistä. Ilmiömäiset ponnistelut niin akateemisesti kuin henkilökohtaisestikin opintojensa aikana ovat tehneet Nicolaista vuoden 2021 työharjoittelija palkinnon saajan.

– Nicolai, jos joku, ansaitsee tämän tunnustuksen. Hän on kyky alallamme sekä henkilö, joka puskee itseään eteenpäin sisukkaasti ja kehittyy jatkuvasti. Jo opiskeluaikoinaan hän otti vastuuta suurista ja monimutkaisista tehtävistä samalla kun me muut katsoimme silmät pyöreinä, kuinka hän onnistui peittoamaan haasteet, kertoo Silvasti Transport A/S:n toimitusjohtaja Mikael Schmidt.

Silvasti Transport A/S on johtavia yrityksiä erikois- ja tuulivoimakuljetusten parissa. Se asettaa suuria vaatimuksia koordinoinnille, joka tapahtuu kulisseissa. Juuri siellä, missä Nicolai työskentelee.

– Ensinnäkin se vaatii ymmärrystä monimutkaisista ohjelmista ja järjestelmistä. Sen lisäksi se vaatii omien kuljettajien työskentelyn suunnittelua ja valmistelua, tämän lisäksi se edellyttää tapaamisia ulkopuolisten kuljetusyritysten kanssa. Näissä tapaamisissa neuvotellaan hinnasta ja ehdoista. Nämä ovat tehtäviä, joita Nicolai on hoitanut ensimmäisestä päivästä lähtien. Myös silloin, kun asioista on tullut kriittisiä, Mikael Schmidt sanoo.

Roolimalli

Silvasti Transport A/S:n toimistolla Nicolai tunnetaan myös hyvänä ja avuliaana kollegana. Ensinnäkin osallistumalla aktiivisesti lämpimän ja kunnioittavan työympäristön ylläpitämiseen, mutta myös hyvin konkreettisilla aloitteilla, joista on hyötyä kollegoille. Esimerkiksi Nicolai tekee muun muassa ohjepiirroksia ja -videoita, jotka auttavat kuljettajia käyttämään järjestelmää, jonka pääkäyttäjänä hän itse toimii. Sosiaalinen puoli onkin DI Aalborgin harjoittelupalkinnon saamiselle tärkeä puoli.