Pyydä tarjous

Mikael Schmidt 50v

Mikael Schmidt on Kuljetusliike Ville Silvastin Tanskan yhtiöiden toimitusjohtaja, jonka lisäksi hän myös vastaa Saksan ja Puolan yhtiöiden toiminnoista. Schmidt on sekä Kuljetusliike Ville Silvasti Oy:n että Tanskan yhtiöiden hallitusten ja Silvastin johtoryhmän jäsen.

Schmidt aloitti kuljettajana tanskalaisen kuljetusliikkeen palveluksessa 1990 luvulla. Vuonna 1998 sattuneen työtapaturman vuoksi hän ei voinut jatkaa aiemmassa tehtävässään ja osallistuikin tuolloin uudelleenkoulutusohjelmaan, jonka tähtäimenä oli ura huolitsijana. Erinäisten käänteiden jälkeen Schmidt päätyi lopulta opiskelemaan tilintarkastajan maisteritutkinnon.

Työskennellessään tilintarkastajana, Mikael lähestyi Frank Norageria yhteistyön merkeissä. Frankin yhtiöstä oli kasvanut melko suuri ja Mikael halusi tarjoutua avuksi tilintarkastuksien suhteen erikoiskuljetusalan hyvän tuntemuksensa vuoksi. Asetelmat kääntyivät ja Nørager palkkasi Mikaelin yhtiöönsä töihin Head of Accounting-tittelillä vuoden 2005 alusta.

Vuonna 2007 Schmidt tuli osakkaaksi Frankin yhtiöön. Kun Ville Silvasti osti vuonna 2017 Frank Nøragerin yhtiöt, siirtyi Schmidt virallisesti kuljetusliikkeen Tanskan yhtiöiden toimitusjohtajaksi.

Schmidtillä on ollut yrityksen kasvaessa suuri vastuu ja rooli Silvastin kasvuprosessissa. Yhdessä Ville Silvastin kanssa he ovat kehittäneet, kasvattaneet ja luoneet Kuljetusliike Ville Silvastista sen, mitä yritys tätä nykyä on.

Haluamme Kuljetusliike Ville Silvastilla onnitella Mikael Schmidtia 50-vuotissyntymäpäivän johdosta!