Pyydä tarjous

Pyörät pyörivät poikkeusolojenkin halki

Vuosi 2020 on ollut myllertävä siirtymä uudelle vuosikymmenelle. Kevättä leimannut epävarmuus jätti hyppäämättä Silvastin keltaisten rekkojen kyytiin. Miten sen teimme?

Silvastin suunnittelutiimi koostuu kovan luokan ammattilaisista, mutta edes meillä ei ole käytössä kristallipalloa, josta pandemian olisi voinut ennustaa. Korona pysäytti hetkeksi maailman matkustajaliikenteeltä, mutta rajoituksista huolimatta tavarankuljetus jatkui lähes normaalisti. Läpi poikkeuskevään, ja yhä tänäänkin, kuljetuksemme liikkuvat kuten ennenkin: varmasti ja turvallisesti.

Erikoiskuljetuksemme vaativat pitkäjänteistä työtä, missä tavarantoimitus on ketjun viimeisimpiä vaiheita. Senpä vuoksi me Silvastilla olemme voineet keskittyä jo ennen pandemiaa sovittujen projektien toteutukseen ja pitämään rekkamme liikkeellä. 

– Teollisuuden kysynnän heikkeneminen tulee toki näkymään kuljetusten määrässä jälkijunassa. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme muutoksiin välittömästi, toteaa Silvastin toimitusjohtaja Ville Silvasti.

Turvallisuus on aina avainsana kaikessa toiminnassamme. Koronan aikana olemme terävöittäneet erityisesti hygieniaohjeistuksia. Jokaisen rekkamme ohjaamosta löytyy käsiendesinfiointiainetta ja hengityssuojaimia. Toimistohenkilöstölle puolestaan on tarvittaessa tarjolla etätyömahdollisuus. Kannamme vastuumme noudattamalla tarkasti ohjeita ja varovaisuutta, jolloin työmme on turvallista ja sujuvaa poikkeusoloissakin.

– Joustavuudella, varmuudella ja nopealla tilannetajulla onnistuimme selättämään ensimmäisen tartunta-aallon ja samoin eväin suuntaamme tulevaan. Meidät on tehty ratkaisuista, mikä on ollut avuksi myös koronatilanteen keskellä, Silvasti toteaa.