Pyydä tarjous

Silvastin TCI-projekti saavuttanut merkittävän virstanpylvään

Silvastin TCI-projekti, joka kattaa 30 uuden voimalan rakentamisen Pohjois-Suomessa, etenee aikataulussa.

Elokuussa alkanut projekti on saavuttanut merkittävän virstanpylvään viikon 41 alussa, kun ensimmäinen tuulivoimala nousi täyteen mittaansa.

Erinomainen henki projektille osallistuvien osapuolten välillä ja korkealaatuinen yhteistyö, yhdistettynä ammattitaitoiseen projektisuunnitteluun ja avoimeen dialogiin loppuasiakkaan kanssa, on taannut Euroopan ensimmäisen suuren mittakaavan TCI-projektin menestyksen.

Innovatiivinen suunnittelu mahdollistamassa pienemmät ympäristövaikutukset ja kulusäästöjä

Innovatiivinen toimitus ja nostosuunnitelma on mahdollistanut nosto- ja varastoalueiden ja työmaa-alueen teiden optimoinnin parhaan mahdollisen suorituskyvyn takaamiseksi.

Koko projektitiimin ponnisteluiden ansiosta, nosto- ja varastoalueiden kokoa on pystytty merkittävästi pienentämään, tekemättä kuitenkaan kompromisseja alueiden turvallisuuden tai käytettävyyden suhteen. Nosto- ja varastoalueiden lisäksi, myös työmaa-alueen tiet on pystytty optimoimaan.

Sekä työmaa-alueen infrastruktuurin että nosto- ja kuljetussuunnitelman optimoinnin avulla on saavutettu merkittäviä kulusäästöjä, jonka lisäksi myös projektin ympäristöjalanjälki on huomattavasti perinteistä pienempi.