Pyydä tarjous

Ryhtyisitkö sinäkin luovuttajaksi?

Kuljetusliike Ville Silvastille on luotu oma VeriRyhmä Punaisen Ristin Veripalveluun. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme yhdessä ojentaa auttavan kätemme ja tarjota apuamme verensiirtoa tarvitseville potilaille. Verenluovuttajien apua tarvitsee vuosittain noin 40 000 potilasta, joten apu on ehdottoman tarpeellista!

Kannustamme nyt tämän oman yhteisen ryhmämme kanssa jokaista osallistumaan verenluovutuskampanjaamme muutaman kerran vuodessa ja sillä tavalla mahdollisesti jopa pelastamaan henkiä.

Suurin osa suomalaisista voi luovuttaa verta. Yleisimmin käytetyt lääkkeet kuten verenpaine-, kolesteroli- ja lievät masennuslääkkeet eivät yleensä estä verenluovutusta. Verenluovuttajan tulee olla terve, 18–70-vuotias ja painaa vähintään 50 kiloa. Uuden luovuttajan tulee olla alle 60-vuotias. 66 vuotta täyttänyt henkilö voi luovuttaa verta, jos edellisestä verenluovutuksesta on alle kaksi vuotta.

Jos et ole aiemmin luovuttanut verta, voit tarkistaa sopivuutesi verenluovuttajaksi etukäteen netissä (www.sovinkoluovuttajaksi.fi) tai soittamalla maksuttomaan luovuttajainfoon 0800 0 5801 (arkisin klo 8–17).

Varaa aika lähimpään verenluovutukseen osoitteessa www.veripalvelu.fi/ajanvaraus, jos haluatte mennä pienenä ryhmänä, voitte varata ajat samaan aikaikkunaan tai peräkkäin. Varaa käyntiin aikaa noin tunti.

Täytä terveyskysely edeltävänä päivänä tai luovutuspäivänä osoitteessa www.veripalvelu.fi. Kyselyn voi täyttää myös paikan päällä!

Muistakaa liittyä VeriRyhmämme jäseniksi käynnin yhteydessä kertomalla ryhmän nimi ”Kuljetusliike Ville Silvasti” hoitajan haastattelussa. Näin jokaisen käynnit kartuttavat automaattisesti myös ryhmämme saldoa.

Vähintään neljän henkilön ryhmä saa tarvittaessa taksikyydin maksutta (max. 20 km / suunta, auton tilaus itse, taksikortti vastaanotosta).

Kiitoksena arvokkaasta vapaaehtoistyöstäsi saat hienon Arabia-pisaramukin, kun pyydät sen mukaasi seuraavalla luovutuskerrallasi.

Varaa hetki verenluovutuksen jälkeen tarjoiluista nauttimiseen ja lepäilyyn paikan päällä! Näissä paikoissa on usein oikein hyvät eväät tarjolla. 🙂

Voit haastaa myös tuttaviasi luovuttamaan verta ja liittymään ryhmäämme! VeriRyhmä on avoin kaikille ja siihen osallistuminen onnistuu kertomalla ryhmän nimi (Kuljetusliike Ville Silvasti) luovutuksen yhteydessä hoitajalle.

KIITOS, että autat!!