Pyydä tarjous

Kuljetusliike VIlle Silvasti ostaa Nurmen Logistics Heavyn

Kuljetusliike Ville Silvasti ostaa Nurminen Logistics Heavyn. Silvastin perheyhtiö nousee erikoiskuljetusten kärkikastiin Pohjois-Euroopassa.

Kuljetusliike Ville Silvasti ostaa Nurminen Logistics Heavyn

Silvastin perheyhtiö nousee erikoiskuljetusten kärkikastiin Pohjois-Euroopassa

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy ostaa Nurminen Logistics Heavy Oy:n Nurminen Logistics Oyj:lta. Kaupan mukana Silvastin omistukseen siirtyy Nurminen Logistics Heavyn erikoiskuljetusliiketoiminta ja koko henkilöstö. Kauppa toteutuu kuluvan syyskuun lopussa. Kaupan myötä Kuljetusliike Ville Silvastin kapasiteetti tarjota erikoiskuljetuksia ja niihin liittyvää projektilogistiikkaa kasvaa merkittävästi. Silvastin vuoden 2015 liikevaihto nousee kaupan seurauksena noin 20 MEUR:oon ja henkilöstömäärä noin 50:een.  Yhtiö hakee vahvaa kasvua myös tulevina vuosina.

– Kauppa tukee Silvastin strategiaa olla Pohjoismaiden johtava toimija erikoiskuljetuksissa ja niihin liittyvässä projektilogistiikassa sekä Pohjoismaiden ja Manner-Euroopan välisissä erikoiskuljetuksissa. Luomme nyt myös vahvan pohjan Venäjälle suuntautuviin erikoiskuljetuksiin, toimitusjohtaja Ville Silvasti sanoo.

Kauppa on Silvastin perheyhtiölle erityisen merkityksellinen myös siksi, että siinä Ville Silvastin Jukka-isän aloittama yhtiö palaa takaisin perheen omistukseen.

– Isä aloitti yrityksen 70-luvun alussa ja rakensi siitä yhden Suomen suurimmista erikoiskuljetusyrityksistä. Yhtiö myytiin Nurmiselle vuonna 1988. Kuljin pikkupoikana paljon isän mukana töissä ja talo tuli tutuksi. Autotekniikan DI-opintojen ja muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen oman yrityksen perustaminen alkoi kiinnostaa ja perustin Kuljetusliike Ville Silvasti Oy:n. Nyt perheyhtiömme on liikevaihdossa mitattuna Suomen markkinajohtaja erikoiskuljetuksissa ja tämän kaupan myötä entistäkin vahvempi osaaja. Ympyrä sulkeutuu yhdeltä osin, Ville Silvasti toteaa.

Huippuosaajat yhteen ja uutta luomaan

Nurminen Logistics Heavy Oy:llä on Suomen vahvin kokemus Suomen ja Manner-Euroopan välisistä erikoiskuljetuksista sekä toiminnasta Baltian maissa, Venäjällä ja muissa IVY-maissa. Yritys on hyvämaineinen ja luotettava partneri asiakkaiden tärkeissä ylimittaisten ja raskaiden kuljetusten tarpeissa. Yhtiön asiakassuhteet ovat vakiintuneita ja sekä kalusto että asiantuntemus ovat korkeatasoista.

– Meille on kunnia päästä ostamaan yritys, joka on lähes instituutio Suomen erikoiskuljetusliikkeiden rintamalla. Heillä henkilöstön osaaminen on huipputasoa ja on hienoa nähdä, kuinka yhdistetyin voimin pääsemme luomaan jotain uutta ja ennennäkemätöntä alalle. Tämä on sen tyyppistä erikoishommaa, jossa henkilöillä on iso merkitys, Ville Silvasti sanoo.

Kauppa vahvistaa merkittävästi Nurminen Logistics Heavyn ja Silvastin yhteistä palvelutarjoomaa ja tuo yhtiöiden asiakkaille merkittävää etua monipuolisen kaluston ja lisääntyneiden henkilöstöresurssien kautta.

– Molempien yritysten olemassa olevat asiakkaat tulevat hyötymään palveluvalikoimien yhdistämisestä entistä vahvemmaksi kokonaisuudeksi, toteaa Nurminen Logistics Heavy Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vuorinen. Yksittäisten kuljetusten lisäksi myös monia eri kuljetusmuotoja, siirtokuormauksia, varastointeja, haalauksia ja asennuksia sisältävät kuljetuskokonaisuudet mahdollistuvat entistä joustavammin. Yhteistyö jatkuu tehostetusti myös Nurmisen raskaita kappaleita käsittelevän Vuosaaren terminaalin ja huolintapalveluiden kanssa, Hannu Vuorinen jatkaa.

Kuljetusliike Ville Silvastin tavoite jatkossakin on pystyä vastaamaan samalla innostuneella ja asiakkaan tarpeet huomioivalla asenteella kaikenlaisiin kuljetuspalvelupyyntöihin, Ville Silvasti toteaa.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Ville Silvasti
Ville Silvasti Oy 
+358 (0) 400 704 460
ville.silvasti@silvasti.com
www.silvasti.com

Toimitusjohtaja Hannu Vuorinen
Nurminen Logistics Heavy Oy
+358 (0) 400 640 624
hannu.vuorinen@nurminenlogistics.com